Back to All Events

A tuesday reading with Sandra Beijer: Det handlar om dig

  • Hotel Miss Clara 48 Sveavägen Stockholm, Stockholms län, 11134 Sweden (map)

Summer is coming. What better way to start it than with a book?  This coming tuesday author and blogger Sandra Beijer will read an excerpt from her first novel ”Det handlar om dig” which was released in April. 

We're glad to announce that the event will be held at very recently opened and fantastic hotel Miss Clara, where (of course) breakfast will be served.  Make sure you're on time. It will be splendid - we're sure of it.

Note that this event will be held in Swedish.

About the book (in Swedish)

"Jag är femton år, sju månader och tre dagar första gången vi träffas. Jag står i ett vardagsrum hemma hos någon som heter Erik. Du sitter med en ölburk i knät framför ett svart piano. Du är femton år, med konkav bröstkorg och blanka ögon efter den senaste burken du tömt och kastat mellan stolsbenen. Jag känner dig inte men senare, när vi står i kön till badrummet, ringer din mobiltelefon och du svarar på ryska. Fyra timmar senare följer du mig hem."

Efter ett möte på en fest under en sommarnatt är ingenting längre detsamma. Plötsligt handlar varje fredagsnatt, varenda mörkt dansgolv och varje stulen folköl om honom. Om de tre födelsemärkena över hans kind, om ryska meningar på en parkbänk och om exploderande sms som aldrig besvaras. Om han bara kunde titta lite till, höra av sig lite oftare, komma lite närmare. Om han bara kunde se, om så bara för ett enda ögonblick, att allt handlar om honom.

Det handlar om dig är historien om den första, stora kärleken. Den utspelar sig i Stockholms innerstad under några febriga höstmånader och man kastas mellan hopp och förtvivlan, lycka och sorg, upphetsning och apati. Sandra Beijer berättar sin historia på ett poetiskt men ändå enkelt och självklart sätt och alla som någon gång har varit kära kan känna igen sig - det spelar ingen roll om man är 15 eller 45.

About Sandra

Sandra Beijer, born 1984, is since 2005 the blogger behind the oh so frequented Niotillfem. She has a background in copywriting and has worked in both Stockholm and New York. Apart from blogging she is also a freelance writer. 

I'm most definitely coming!

*The spots for this event are now all taken - if you want to be put on the waiting list please email Sofia. And to not miss out on the next event - sign up for the newsletter here.

 

Photos from Niotillfem