Back to All Events

Morning reading ft. Flora Wiström

  • Odenplan Stockholm (map)

Ah, how great September mornings have started. We though we'd keep them that way. Next week debutant author Flora Wiström will be joining us to read from her just release novel "Stanna". We're super exited to be joined by this young talent so early in her artistry. This will be a quite intimate session so make sure to mark your calendars and be quick on the sign-up if you want to join. Fantastic Garant is back for this session and will be serving a nice breakfast. Location will be sent to the early birds attending. This event will be held in Swedish.

 Copyright/fotograf: Thron Ullberg

Copyright/fotograf: Thron Ullberg

About the author

Flora Wiström debuterar i höst med samtidsromanen Stanna. En bok om den livsavgörande kärleken, den sorten som ställer krav. Om systerskapet, och om att vilja finnas för den man älskar - men inte veta hur. När Flora inte skriver fiktion så jobbar hon som bloggare. Du hittar henne på flora.metromode.se

About "Stanna"

Esters Stockholmstillvaro kantas av oändliga jobbpass på antikvariatet och dimmiga lördagsnätter med bästa kompisen. Livet känns som en symaskinsnål som hoppar fram och tillbaka när tråden ska fästas; Ester kommer inte vidare. Men en dag träffar hon Eli med den mörka rösten och händerna som är fläckade av målarfärg. Det blir början på det vackraste men svåraste året i Esters liv. I bloggaren Flora Wiströms sinnliga romandebut är kärleken allomfattande, på gott och ont.
 

I'm most definitely coming!

To be able to attend the session you need to sign up for a ticket. Please only apply for a ticket if you are definitely coming. As we have a limited number of spots we want to make sure that everyone who sign up turn up! Hope to see you there. 

Woha! We're out of spots - but sign up for the waiting list and we'll let you know if there is an opening.

Waiting list

Name *
NameDo follow us on Facebook and Instagram to not miss out on any updates!

Later Event: January 4
We'll be back